بسته به محل آسیب و شدت آسیب ممکن است برای محافظت از بافت آسیب دیده گچ، آتل، بانداژ، گردن آویز و بریس تجویز شود. هدف از این کار ثابت کردن اندام و محل آسیب برای جلوگیری از آسیب بیشتر و کمک به بهبود سریعتر میباشد. بسته به شدت آسیب، مدت محافظت بین 3 تا5 روز و در آسیبهای شدیدتر طولانی تر فرق دارد.
شما باید به محل آسیب دیده استراحت دهید. بنابراین نباید با فعالیت زیاد روی بافت آسیب دیده استرس بیشتری وارد کنید. زمان استراحت بستگی به شدت آسیب دارد. به عنوان مثال اگر اندام تحتانی شما آسیب دیده است نباید به صورت کامل روی اندام وزن بگذارید و راه بروید و شاید برای شما عصا تجویز شود.
دوره زمانی مناسب استراحت 5 – 1 روز است، که به شدت آسیب بستگی دارد.
یکی از بهترین روش ها برای کاهش تورم و درد و کمک به بهبود سریعتر آسیب یخ گذاری میباشد. شما میتوانید از یخ خرد شده در کیسه های یخ استفاده کنید.
در 72 ساعت اول بعد از آسیب حتما یخ گذاری انجام دهید. 20 دقیقه یخ گذاری انجام دهید و هر دو ساعت این کار را تکرار کنید.
اگر یخ را در کیسه پلاستیکی قرار داده اید، مستقیما روی پوست نگذارید. میتوانید یک پارچه یا حوله نازک بین کیسه و پوست بگذارید.
بیشتر از 20 دقیقه یخ گذاری انجام ندهید زیرا ریسک سوختگی پوست وجود دارد.
تورم روند بهبود را به تاخیر می اندازد. برای جلوگیری از تورم حتما از باند کشی استفاده کنید. باند کشی را نباید محکم ببندید. پنجاه درصد باند کشی را بکشید. هدف تسریع بازگشت خون و لنف برای کاهش تورم است بنابراین از ناحیه دور از محل آسیب شروع به پیچیدن بکنید. هر دور پنجاه درصد دور قبلی باند کشی را بپوشاند.
اندام آسیب دیده را در 72 ساعت اول بعد از آسیب بالاتر از سطح قلب قرار دهید. این کار باعث میشود خون راحت تر به سمت قلب بازگردد. در اندام تحتانی، بالشت یا بالشتها را به صورت طولی زیر زانو وساق قرار دهید که زانو خم نشود و کل پا به صورت صاف بالاتر قرار گیرد.